Darilni bon za kozmetične storitve

Podarite popolno sprostitev za vaše najdražje. Darilni bon za kozmetične storitve v kozmetičnem salonu Samana lahko kupite osebno v našem salonu ali nas pokličete na telefonsko številko 041 495 599 in vam ga pošljemo po pošti.

Izberete lahko med različnimi vrednostmi darilnega bon. Za tiste, ki veste točno s katero storitvijo bi radi razveselili vaše najdražje, pa lahko izberete med našim naborom kozmetičnih storitev (masaže, manikura, pedikura, oblikovanje telesa z LPG, nega obraza ali vihanje trepalnic z laminacijo).

Osebni prevzem: Darilne bone lahko naročite in prevzamete na Dunajski cesti 198a, Ljubljana.

Rok trajanja: Darilni bon za kozmetične storitve Samana lahko koristijo v roku 6 mesecev. V kolikor bi potrebovali podaljšanje, nas pokličite na telefonsko številko.

Paketi za podjetja: Vse več podjetij se odloča za darila iz področja wellnesa. Za prilagojeno ponudbo za podjetja nas pokličite na telefonsko številko 031 495 599.

Menjava darilnega bona Samana za gotovino ni mogoča. 

IMATE VPRAŠANJE?

Izpolnite kontaktni obrazec in nam zaupajte vaše vprašanje ali si rezervirajte termin za kozmetične storitve v našem salonu. Dosegljivi smo tudi na telefonski številki 031 495 599.

Z veseljem vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

4 + 15 =

Obiščite nas

Dunajska cesta 198a

1000 Ljubljana

 

Kontaktni podatki

031 495 599

narocanje@samanastudio.si

Odprti smo

Vsak delavnik

8:00 do 20:00 in po dogovoru