Depilacija

Depilacija

Depilacija je eden neizogibnih in vsakdanjih delov skrbi za higieno, urejenost in lepoto ženskega, vse bolj pogosto pa tudi moškega telesa.  Depilacija je resnično uspešna in kakovostno opravljena, ko dlako v celoti, skupaj s korenino, odstranimo in za dlje časa poskrbimo za gladko kožo, počasnejšo rast dlake in sčasoma tudi tanjšo dlako.

Depilacijo obraza, nog, pazduh, bikini predela v našem salonu izvajamo z voskom in trakovi ter voski vrhunske kakovosti Perron Rigot. Depiliranje z voskom je izredno učinkovita oblika odstranjevanja dlak, ki ohranja odličen rezultat tudi do štiri tedne. Po opravljeni odstranitvi dlak se s posebnim oljem lotimo tudi odstranjevanja odvečnega voska, dodatno pa kožo umirimo in bogatimo z vtiranjem olja z dodatki eteričnih olj.

Depilacija z voski brez trakov je sicer primerna za celo telo, še posebej pa se izkaže pri odstranjevanju dlačic na zelo občutljivih in težje dostopnih predelih (obraz, pazduha, bikini). Voski brez trakov so najboljša izbira v primeru trdih, kratkih in težavnih dlak, visoko cenjeni pa so tudi v primeru težav s krčnimi žilami. Velikokrat jih uporabljamo za stranke, ki pred tem še niso imele izkušenj z depilacijo z voskom.

 

depilacija brez trakov

Prednosti depilacije Perron Rigot

Depilacija z voski izjemne luksuzne blagovne znamke svetovnega ugleda Perron Rigot zaradi kakovosti in prefinjenih struktur prinaša številne prednosti za vas:

  • Lažje dostopamo do nekaterih občutljivih predelov telesa (depilacija obraza, pazduhe, bikini predela)
  • Različne vrste voskov za potrebe kože in ravni poraščenosti
  • Depilacija je občutno manj boleča
  • Voski so primerni za kožo s kapilarami in občutljivo kožo (alergije)
  • Neprimerno manj vraščenih dlak
  • Depilacija z voskom omogoča izredno nežno in gladko kožo
  • Dlake se med depilacijo ne lomijo

BRAZILSKA DEPILACIJA

Brazilska depilacija je drugo ime za urejenost ženskega intimnega predela (bikini, venerinega hribčka), ki je najbolj oseben (in tudi lahko posebej občutljiv) del ženskega telesa. Brazilsko depilacijo v našem salonu izvajamo izkušene in strokovno podkovane kozmetičarke, in sicer z voski luksuzne kakovosti Perron Rigot.

Brazilska depilacija je resnično priljubljena, saj so njene prednosti predvsem higiena, gladka in mehka koža ter počasnejša in redkejša rast dlak. Brazilska depilacija zahteva strokovnost in posebej nežne voske, da se kar najbolje izognemo morebitnim neprijetnim posledicam kot so vraščene dlake, razdraženost kože in nadležna srbečica.

IMATE VPRAŠANJE?

Izpolnite kontaktni obrazec in nam zaupajte vaše vprašanje ali si rezervirajte termin za kozmetične storitve v našem salonu. Dosegljivi smo tudi na telefonski številki 031 495 599.

Z veseljem vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

14 + 3 =

Obiščite nas

Dunajska cesta 198a

1000 Ljubljana

 

Kontaktni podatki

031 495 599

narocanje@samanastudio.si

Odprti smo

Vsak delavnik

8:00 do 20:00 in po dogovoru