Diamantni pilig

Mikrodermoabrazija

Mikrodermoabrazija ali diamantni piling je čudovit neinvaziven kozmetični postopek za enostavno in hitro pot do bolj mladostne, zdrave kože za ženske in moške vseh starosti.

Diamantni piling ima med estetskimi postopki visok ugled, vodilni strokovnjaki po vsem svetu ga redno vključujejo v mnoge estetske postopke za nego in pomladitev kože. Gre za mehanski piling, ki natančno odstranjuje vrhnje plasti kože in pri tem nima nobenih stranskih učinkov, rezultati pa so vidni takoj po prvem tretmaju.

Koža je bolj gladka, osvežena, sijoča in mehka. Diamantni piling izvajamo z lasersko obdelanimi diamantnimi konicami. Postopek je neboleč, higienski in hipoalergen, saj vakum istočasno odstrani odmrle celice s površine kože ter pospeši prekrvavitev in obnavljanje kožne strukture.

Diamanti piling vam

priporočamo:

Pri blagem fotostaranju (priprava kože na fotopomlajevanje in razne tretmaje nekirurškega liftinga.

Zaodstranjevanje/zmanjšanje madežev, ki ostanejo po aknah.

Pri pusti, od sonca poškodovani koži (omilijo se fine gube in gubice, koža ponovno zaživi).

Za zmanjšanje povečanih por.

Pri starostnih pegah.

Pri brazgotinah (pomaga generirati nove kožne celice in s tem pospeši celjenje kože. V večini primerov se videz brazgotine izboljša s tem, ko zabrišemo viden rob med brazgotino in zdravim tkivom.)

 

IMATE VPRAŠANJE?

Izpolnite kontaktni obrazec in nam zaupajte vaše vprašanje ali si rezervirajte termin za kozmetične storitve v našem salonu. Dosegljivi smo tudi na telefonski številki 031 495 599.

Z veseljem vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

5 + 7 =

Obiščite nas

Dunajska cesta 198a

1000 Ljubljana

 

Kontaktni podatki

031 495 599

narocanje@samanastudio.si

Odprti smo

Vsak delavnik

8:00 do 20:00 in po dogovoru