IPL + RF laser

IPL + RF neinvazivna metoda

Lasersko odstranjevanje dlak, aken, solarnih in starostnih pigmentacij ter razširjenih kapilar opravljamo z revolucionarno novostjo v kozmetiki, tehnologijo IPL + RF. Z novo tehnologijo so različni tretmaji bolj varni, manj boleči in hitri, saj omogoča hitro delovanje z do 10 bliski na sekundo. V našem salonu uporabljamo laser IPL+RF kar pomeni, da se uporablja intenzivna pulzna svetloba in radio frekvenca. Radio frekvenca je dodaten vir energije, ki omogoča bistveno boljše rezultate od ostalih laserskih tretmajev.

Metoda novih tretmajev je neinvazivna, saj z njo ne prebadamo kože in je s tem pri postopku izključena možnost okužbe. Z najnovejšimi in najučinkovitejšimi tehnologijami, ki po kakovosti in zagotovljenih rezultatih segajo v sam svetovni vrh, edinstveno pristopamo k reševanju raznovrstnih težav:

 • laserska depilacija
 • lasersko odstranjevanje kapilar, pomlajevanje obraza, odstranjevanje dlačic na obrazu, vraščena dlaka itd.
 • Dovršena tehnologija združuje dolgoletne izkušnje in strokovne raziskave s področja elektro-koagulacije in laserske tehnike.

Z IPL tehnologijo izvajamo za vas naslednje tretmaje:

 • Laserska depilacija
 • Lasersko odstranjevanje kapilar
 • Pomlajevanje obraza
 • Odstranjevanje dlačic na obrazu
 • Vraščena dlaka itd. 

Dovršena tehnologija združuje dolgoletne izkušnje in strokovne raziskave s področja elektro-koagulacije in laserske tehnike.

Pomembne informacije preden pridete na laserski tretma

• Najmanj dva tedna se ne izpostavljate soncu ali hodite v solarij.
• Najmanj dva tedna pred obiskom si dlak ne pulite. Lahko si jih le brijete!
• Najmanj dva tedna si ne barvajte ali belite dlak.

najnoveša tehnologija

IPL tretmaji

Z IPL tehnologijo izvajamo za vas naslednje

tretmaje:

 • TRAJNO ODSTRANJEVANJE DLAK
 • ODSTRANJEVANJE AKEN
 • ŽILNE SPREMEMBE
 • PIGMENTACIJE
 • FOTOPOMLAJEVANJE

IPL + RF laserski tretmaji

TRAJNO ODSTRANJEVANJE DLAK

IPL odstranjevanje dlak na obrazu (razen predela okrog oči) in po ostalih delih telesa je nov revolucionaren neinvaziven postopek, s katerim na najhitrejši, neboleč in najučinkovitejši način odstranjujemo dlake. Na podlagi fototermičnega učinka dosežemo uničenje dlačnega folikla. Sprožena svetloba se absorbira v melanin, ki ga je največ v temnejših dlačicah. Koagulira celice matriksa, upočasni metabolizem celic korteks in oslabi prekrvavitev folikla, kar posledično vpliva na zmanjšano ponovno rast dlake.

Dlačni folikel je možno uničiti le v anageni fazi, zato je potrebno postopek ponavljati. Da dosežemo 70 do 90-odstotno dolgotrajno redukcijo poraščenosti na tretiranem delu telesa, je potrebno opraviti od 6 do 12 tretmajev.

Če IPL postopek primerjamo z elektro-igelno koagulacijo ali laserskimi posegi, so postopki učinkovitejši in cenovno bolj dostopni. V primerjavi z voskanjem pa je velika prednost, da je za stranko IPL postopek neboleč.

ODSTRANJEVANJE AKEN

Sprožena energija svetlobnega spektra pospeši celični metabolizem in znatno vpliva na nastanek kisika v celični presnovi, kar uniči bakterije Corino b., ki povzročajo nastanek aken. Fototermični učinek pomirjevalno vpliva na rdečico, ki spremlja vnetni proces. Tretiramo lahko vse stopnje aken – vulgarne, cistične, papulopustulozne. Aplikacije na obrazu, hrbtu ali prsnem košu izvedemo hitro in učinkovito. Priporočamo od 6 do 12 obiskov, odvisno od stopnje aknavosti.

Čeprav so akne že same po sebi nadležne in neprijetnega videza, nemalokrat poskrbijo tudi za bolj dolgotrajne posledice – brazgotine od aken. S svetlobnimi žarki tega postopka uspešno vplivamo na prestrukturiranje vlaken kolagena in elastina, s čimer lahko opravimo zmanjšanje ali odstranjevanje brazgotin.

ŽILNE SPREMEMBE

Žilne spremembe so pogost in neprivlačen pojav na naših telesih, hkrati pa je odstranjevanje kapilar z našo predano pomočjo lahko zelo hitro in učinkovito. Z novo IPL tehnologijo odstranjujemo namreč različne žilne spremembe, kot so: teleangektazije, spajder nevuse, kuperoze in rozacee na obrazu. Za najboljše rezultate svetujemo od 3 do 5 tretmajev, ob tem pa moramo poudariti, da je po tretmaju možna le rahla rdečica in se lahko takoj vrnete na svoje delo ter po potrebi uporabite ličila.

PIGMENTACIJE

IPL metoda odstranjevanja pigmentacij je v primerjavi z dosedanjimi postopki (kisline ali mikrodermoabrazija) mnogo bolj hitra in prinaša učinkovite rezultate. IPL metoda je dolgoročno varna, saj pri odstranitvi pigmentacij ne tanjšamo povrhnjice. Če niste popolnoma prepričani, se pred samim posegom posvetujte s strokovnjakom, saj je prepoznavanje kožnih sprememb ključnega pomena – možno je odstranjevanje le solarne pigmentacije. Te so tudi najbolj razširjene in moteče. Svetloba se absorbira v nakopičen melanin, zato se osvetljeni pigmenti v nekaj dneh po posegu (odvisno od predela telesa) sami počasi odluščijo s povrhnjice. Odvisno od globine, po potrebi postopek ponovimo.

FOTOPOMLAJEVANJE

Staranje je postalo eden najhujših »sovražnikov« modernega časa, vpliva na našo samopodobo, daje občutek, da se bližamo pravi starosti in na splošno se mu poskušamo izogniti na vse možne načine. Ena najnovejših metod za pomlajevanje obraza, vratu in rok je IPL metoda fotopomlajevanja, ki ponuja varno neagresivno rešitev za neenakomeren ten, fotostaranje ali uvelost. Tako imenovani nekirurški lifting s pomočjo laserja deluje na ustrezni valovni dolžini in vpliva na elastična vlakna ter tvorbo novega kolagena. To pa vaši koži povrne mladosten, zdrav in sijoč videz.

Koža že po prvem posegu postane bolj napeta in gladka, po 4 do 6 povprečno priporočenih posegih pa postopno zbledijo pege, starostne pigmentacije in drobne žilice, kar koži omogoči bolj enakomeren, svetlejši ten. Plitve gubice okrog oči in ust se v veliki meri izravnajo, znatno se zmanjšajo tudi razširjene pore, koža pa postane bolj čvrsta in elastična. Glede na to, da je poseg dolgoročen, se po terapiji koža obnavlja tudi doma.

Za bolj podrobne informacije nas pokličite na 031495599. Z veseljem vam bomo svetovali.

IMATE VPRAŠANJE?

Izpolnite kontaktni obrazec in nam zaupajte vaše vprašanje ali si rezervirajte termin za kozmetične storitve v našem salonu. Dosegljivi smo tudi na telefonski številki 031 495 599.

Z veseljem vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

12 + 3 =

Obiščite nas

Dunajska cesta 198a

1000 Ljubljana

 

Kontaktni podatki

031 495 599

narocanje@samanastudio.si

Odprti smo

Vsak delavnik

8:00 do 20:00 in po dogovoru