Vihanje trepalnic

Keratinsko vihanje trepalnic

Ko gre za trepalnice, je po naših bogatih izkušnjah želja skoraj vsake ženske, da bi imela lepe in dolge trepalnice, ki bi ji odpirale oči in dajale svež videz ne glede na okoliščine in dejavnosti v njenem življenjskem slogu. Žal se prevečkrat zgodi, da zaradi uporabe maskare, klešč za vihanje trepalnic in umetnih trepalnic rado pride do poškodbe naravnih trepalnic.

Keratinsko vihanje trepalnic je naraven, neboleč in hiter postopek, ki trepalnice privzdigne in priviha, jih potemni in podaljša. Vihanje in barvanje trepalnic ne uničuje, zato je postopek povsem varen. Hkrati pa trepalnice s keratinom obnavlja od korena do konice, nahrani in okrepi. Trajno vihanje trepalnic je primerno za vse s tanjšimi in krajšimi trepalnicami, po odstranjevanju umetnih trepalnic in tudi za uporabnice kontaktnih leč.  

ELLEBANA LASH LIFT

Trenutno najbolj vroč trend v industriji keratinskega vihanja, barvanja in privzdigovanja trepalnic je metoda ELLEEBANA LASH LIFT, vodilne blagovne znamke iz Avstralije.

Postopek traja približno 60 minut, vsi izdelki so brez formaldehida, učinek pa je viden od 8 pa tudi do 12 tednov, odvisno od hitrosti rasti in menjave trepalnic.

Postopek je treba ponoviti šele, ko trepalnice zamenjajo nove (v vednost: življenjska doba posamezne trepalnice je med 5 in 8 tednov).

Nanos je vodoodporen, se ne razmaže in ne draži oči. Ne glede na to, kaj počnete – plavate v morju, bazenu (klor), se tuširate, obiščete savno, spite z obrazom v vzglavniku – ostajajo trepalnice lepo privihane.

Obenem velja poudariti, da se lahko tudi ličite, s čimer še dodatno poudarite novo pridobljen videz.

IMATE VPRAŠANJE?

Izpolnite kontaktni obrazec in nam zaupajte vaše vprašanje ali si rezervirajte termin za kozmetične storitve v našem salonu. Dosegljivi smo tudi na telefonski številki 031 495 599.

Z veseljem vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

9 + 2 =

Obiščite nas

Dunajska cesta 198a

1000 Ljubljana

 

Kontaktni podatki

031 495 599

narocanje@samanastudio.si

Odprti smo

Vsak delavnik

8:00 do 20:00 in po dogovoru