Ličenje

Ličenje

Nega obraza zajema širok spekter, med drugim tudi premišljeno ličenje. Namenite svojemu obrazu toliko pozornosti, da zasije v vsej svoji pravi lepoti, poudarite njegove odlične lastnosti, bodite skrbni pri svojem ličenju in uporabljajte najbolj kakovostne materiale – vaša koža si vse zapomni in vam bo dolgoročno hvaležna. Pa naj bo to ličenje obraza za običajen delovni dan ali make up za poroko, valeto, maturantski ples ali katerokoli drugo posebno priložnost, na kateri želite biti popolni.

V našem salonu nam je v iskreno čast in veselje, da profesionalno ličenje za poroke in ostale posebne priložnosti z veliko mero občutka in posluha za vaše želje izvaja ter strokovno svetuje izjemna priznana vizažistka Romina Regvat. Njene čudovite obrazne »kreacije« in pretanjeno žilico za ličenje lahko redno spremljate v editorialih revije Elle in v različnih odmevnih oglasnih kampanjah. Kot Romina rada izpostavi, je obraz prazno platno, na katerem lahko izrazi svojo umetniško plat, največje zadovoljstvo pa ji predstavlja izraz na obrazu stranke, ko v ogledalu z iskrivim navdušenjem zagleda pravo sebe.

Posebne priložnosti se v prihajajočem času kar vrstijo, zato si pravočasno rezervirajte svoj termin pri Romini.

IZBIRATE LAHKO MED:

  • večerni make up
  • dnevni make up
  • poročni make up
  • maturantski make up, valeta
  • ličenje za snemanja, modne revije, oglase …

IMATE VPRAŠANJE?

Izpolnite kontaktni obrazec in nam zaupajte vaše vprašanje ali si rezervirajte termin za kozmetične storitve v našem salonu. Dosegljivi smo tudi na telefonski številki 031 495 599.

Z veseljem vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

11 + 7 =

Obiščite nas

Dunajska cesta 198a

1000 Ljubljana

 

Kontaktni podatki

031 495 599

narocanje@samanastudio.si

Odprti smo

Vsak delavnik

8:00 do 20:00 in po dogovoru