Nega obraza

Nega obraza

Ustrezna in redna nega obraza

poskrbi za zdravo, sijočo, pravilno negovano in mladostno kožo vašega obraza. Občutek svežine in mladostnosti boste čutili navznoter in izžarevali navzven. V našem salonu vam ponujamo vrhunsko kozmetično nego obraza, ki vključuje celostni pristop: globinsko čiščenje obraza, pomlajevanje obraza, lifting obraza, poleg same nege pa svetujemo tudi o pravilni negi kože v domačem okolju. Zavedamo se namreč, da le ustrezna in redna nega kože lahko dolgoročno poskrbi za odlično kožo, ki izžareva bogato zdravje.

Vrhunska nega obraza s prestižno kozmetiko SOTHYS

Cenjena in v vsaj 120 državah sveta priznana francoska kozmetika SOTHYS je z več kot 70 letno tradicijo zaradi izredne raziskovalne naravnanosti in učinkovite inovativnosti sinonim za odličnost in prestiž v izbranih lepotnih in spa centrih po vsem svetu. Kozmetiko SOTHYS priporočajo najboljši strokovnjaki različnih kozmetičnih in zdravilniških ustanov.

nega obraza

Francoska kakovost

SOTHYS posebno pozornost namenja odlični opremljenosti svojih raziskovalnih in razvojnih laboratorijev, kar zagotavlja kakovost (varnost, udobje, učinkovitost) in to se seveda odraža v njihovih izredno kakovostnih izdelkih, ki so namenjeni negovanju različnih tipov kože.

Z namenom povečanja optimalnega učinka nege kože je SOTHYS razvil posebno masažno tehniko Digi-Esthetique, ki vključuje točkovno masažo s prsti, gnetenje in drenažo. Z uporabo postopka Digi-Esthetique se bo občutno izboljšalo vaše psihično in fizično počutje, celoten tretma pa je nepozabna čutna izkušnja in pravo razvajanje vašega obraza.

SOTHYS ima zelo stroga merila glede varnosti njihovih izdelkov, ki so učinkoviti in narejeni z namenom, da prebudijo vse vaše čute.

IMATE VPRAŠANJE?

Izpolnite kontaktni obrazec in nam zaupajte vaše vprašanje ali si rezervirajte termin za kozmetične storitve v našem salonu. Dosegljivi smo tudi na telefonski številki 031 495 599.

Z veseljem vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

3 + 15 =

Obiščite nas

Dunajska cesta 198a

1000 Ljubljana

 

Kontaktni podatki

031 495 599

narocanje@samanastudio.si

Odprti smo

Vsak delavnik

8:00 do 20:00 in po dogovoru