O nas

»Dihajmo skupaj«

Studio lepote in zdravja Samana smo dinamična, pozitivna in strokovno podkovana ekipa, ki z veseljem in srcem skrbimo za boljše počutje, zdravje in lepšo podobo naših strank.

Tako kot naš zaščitni znak simbolizira neskončnost, tako naše ime Samana izhaja iz neskončnega pomena starodavnih ved, katerim je vsem skupno poslanstvo, ki se glasi »dihajmo skupaj«.
Pri nas torej dihamo z vami in za vas, obenem pa vam ponujamo preplet holističnih znanj in najsodobnejše zdravju prijazne tehnologije.
Odlikujejo nas poštenost, spoštovanje in visokokakovostne storitve. Za vas pa želimo ob vsakem obisku pričarati dotik drugačnosti in miru, ki si ga zaslužite.

Naše prednosti

Strokovno osebje

Kozmetičarke z večletnimi izkušnjami

Celostna obravnava

Vrhunske kozmetične storitve na enem mestu

Zagotovljeno parkirišče

Parkirišče za zapornico za vse naše stranke

Najnovejše tehnologije

Uporabljamo le najnovejše aparature, ki so varne za zdravje

Ekipa

Za vaše odlično počutje in udobje, drage naše stranke, vsakodnevno skrbi predana, izobražena in izurjena ekipa. Če vam še ni uspelo spoznati vseh nas, imate zdaj odlično priložnost.

Marjeta

Marjeta

Studio Samana je postal realnost zaradi iskrene želje naše izjemne vodje Marjete, ki jo je kozmetika že od nekdaj navduševala. Želela si je namreč salon, ki bi strankam na zdravju prijazen in učinkovit način pomagal do lepote, saj se njeno življenje najbolj prepleta z lepoto, zdravjem in čarobnostjo narave. Prav v naravi najraje preživlja prostočasne dolge sprehode s svojimi štirinožnimi prijatelji. Po njenem mnenju lepota in osebna urejenost posameznika nista samoumevni, zato je še toliko bolj srčno predana svojemu poslanstvu. Kot pravi, je kozmetični poklic eden najlepših, v našem salonu tako vsaki stranki celostno profesionalno pomagamo pri boljšem počutju, videzu in sproščenosti. Obožuje aktivne in samoiniciativne ljudi, ki jim je jasno, da “brez nič ni nič” in zato skrbijo za svoje zdravje ter telo.

 

 

Saša

Saša

Sašo kozmetika prevzema že od malih nog. Spominja se, da je že kot otrok mami velikokrat »sunila« ličila in lake ter z njimi ustvarjala umetnine. Tako ni presenečenje, da se je po zaključeni gimnaziji vendarle odločila za prekvalifikacijo za kozmetičarko. Njena najljubša barva laka za nohte je črna. Kljub temu pa jo Marjeta in Kristina vedno večkrat prepričata tudi v bolj živahne odtenke.
Prijatelji bi jo opisali kot izjemno prijazno in prijetno dekle. Rada se druži s prijatelji, nadvse pa jo navušujejo tudi potovanja in raziskovanje sveta in drugih kultur. Saši smo iz srca hvaležni, cenimo njeno čudovito osebnost in bogat strokovni doprinos.

 

Kristina

Kristina

Kristina je oboževalka kozmetike in njenih nenehno spreminjajočih se smernic, ki jih še strokovnjaki komajda dohajajo. Med prijatelji je znana kot pozitivno, komunikativno, prijazno dekle, ki vedno priskoči na pomoč. V prostem času je najraje obdana z lepoto, povezano z naravo, druži se srčnimi ljudmi, hodi na treninge shapeboxa, sprehaja svojega kužka, prepušča se svobodi jadranja, potuje, uživa na belih strminah. Po končani gimnaziji je svoje šolanje nadaljevala na visoki šoli za kozmetiko. Za delo v našem salonu se je odločila po večletnem nabiranju izkušenj v drugih salonih, saj je spoznala, da je za razliko od drugih naš cilj celotno kozmetično ponudbo in pogoje dela dvigniti na višjo raven. Če bi bila ona naša stranka, bi jo najprej prepričal urejen in svetel prostor salona, izbira preparatov, strokovnost, izobraženost in prijaznost kozmetičark. Kristini se srčno zahvaljujemo, da je del naše ekipe, iskreno cenimo njeno izjemno delo in unikatnost.

 

Romina

Romina

Vizažistka

Vse bolj pogosto je del naše ekipe izjemna in priznana vizažistka Romina Regvat, ki je v našem salonu zadolžena za ekskluzivno ličenje ob posebnih priložnostih kot so poroke, maturantski plesi itd. Romina, ki je make up artistka že več kot 11 let (sodeluje z odmevnimi imeni kot so Elle Slovenija, Nama, Amando, Mass, Trendi itd), v tem poslu še vedno neizmerno uživa – še posebej, ko stranka po ličenju v ogledalu prepozna pravo sebe in svojo iskrivo lepoto. Raziskovalka novih modnih smernic v svetu mode in ličenja je v prostem času najraje v naravi, v družbi igrivega sina, ki poskrbi tudi za njeno dnevno dozo rekreacije. Njen moto »manj je več« in pri ličenju vedno pazljivo posluša strankine želje, ob tem pa jih s svojim delom pomladi ter poudari, kar je na obrazu čudovitega. Zanjo sta obraz in koža platno, na katerem ustvarja. Izpostavlja pa, da brez lepe in zdrave kože, ni lepega make up-a, zato za skrb in nego kože pred pomembnimi in pomembnimi dogodki seveda poskrbijo ostale punce iz Samane. Romini velika zahvala, da kljub pestremu urniku redno rezervira čas za Samano in prispeva svojo neponovoljivost.

 

IMATE VPRAŠANJE?

Izpolnite kontaktni obrazec in nam zaupajte vaše vprašanje ali si rezervirajte termin za kozmetične storitve v našem salonu. Dosegljivi smo tudi na telefonski številki 031 495 599.

Z veseljem vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

7 + 13 =

Obiščite nas

Dunajska cesta 198a

1000 Ljubljana

 

Kontaktni podatki

031 495 599

narocanje@samanastudio.si

Odprti smo

Vsak delavnik

8:00 do 20:00 in po dogovoru